CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, October 17, 2010

Travel Telekung (Batch 5)



UPDATED 25 DECEMBER 2010 

 ALL SOLD OUT
 Wallet-sized travel telekung for adults.  
Cute & compact design suitable for traveling. 
Light-weight material that's comfortable to wear, but not very transparent.
The color of the telekung is the same as the color of its bag.
Refer pictures for size details.
Only RM29.00 each (including Poslaju)

TT05 - 4 SOLD OUT
TT06 - 2 SOLD OUT
TT01 - 3 SOLD OUT
TT04 - 3 SOLD OUT
TT49 - 4 SOLD OUT

TT03 - 1 SOLD OUT

TT15 - 1 SOLD OUT
TT17 - 2 SOLD OUT
TT22 - 2 SOLD OUT
TT10 - 2 SOLD OUT
TT50 - 1 SOLD OUT
TT30 - 1 SOLD OUT

TT28 - 1 SOLD OUT
TT18 - 1 SOLD OUT
TT31 - 2 SOLD OUT

TT07 - 4 SOLD OUT
TT32 - 1 SOLD OUT
TT34 -  1 SOLD OUT

To see sample pictures and approximate size of the telekung and bag, click HERE.

16 comments:

SyUhAdA said...

keciknye...
mcm nk beli..
tp susah..xleh nk on9 banking..
huhu~

SyUhAdA said...

dh send emel untuk order..
hrp dpt mklumbls dgn cpt yer~
hehe~

Sisters said...

kalau tak dpt on9 banking, boleh buat money trasfer kat atm mesin atau u boleh bank in RM30 (if 1 pc) & i akan pulangkan balance RM1 bila pos barang nanti.

SyUhAdA said...

sisters,

okeh..
syu guna kwn nye akaun je lah..
dia leh wat on9 banking..
syu dh order..
erm..saiz tlekung tu saiz adult kan?
sbb xtau nak agk besar mne..
hehe~

Sisters said...

Syuhada, pls check your email ye. Saiz for adult but pendek skit ye dr telekung biasa sbb nak bagi muat dlm beg tu bila dilipat

SyUhAdA said...

salam..
akak,saya amik gmbr nie wat n3 kat blog sy tau..
bleh x?

Sisters said...

Syuhada: ok, boleh dik, ambik laa.. tp tlg quote source dr blog ni ye. Thanks! :-)

SyUhAdA said...

okeh...
thanks akak~

diLot said...

kalau yg kaler2 tu telekung diepon kaler2 jugak ke? ke sulam die jek kaler?

Sisters said...

dilot: telekung pun kaler jugak, sama mcm kaler bag

Anonymous said...

salam..telekung2 ni tak tambah stock ke?

Sisters said...

Anonymous: InsyaAllah bulan depan akan ada stok baru sampai. Boleh tinggalkan your email address so we can update u sebaik saja stok baru sampai? Keep visiting our blog from time to time yaa :-)

aNgAh_aLiFaH said...

salam, sisters...

sy nak tanye, TT49 ada lagi tak? sayee berminat... :D

Sisters said...

Angah_Alifah: TT49 ada lagi Angah & dah reserved 1 pc utk angah dah pun. Nanti pls email your details (full name, address & tel no) ke itsybitsysecrets@gmail.com ye

Chit Ana said...

salam kak,kalu restock balik telekung ni email ana ye: nafizahmohamed@gmail.com

Sisters said...

Chit Ana: u nak kaler/code yang mana from batch 5 ni yer?