CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 9, 2010

Travel Telekung (Batch 6)


UPDATED 29 JANUARY 2011
 ALL SOLD OUT
Wallet-sized travel telekung for adults.
Cute & compact design suitable for traveling.
Light-weight material that's comfortable to wear, but not very transparent.
The color of the telekung is the same as the color of its bag.
Refer pictures for size details.
Only RM29.00 each (including Poslaju)

TT01 - 5 SOLD OUT
TT02 - 3 SOLD OUT
TT05 - 7 SOLD OUT
TT06 - 4 SOLD OUT
TT50 - 4 SOLD OUT

TT51 - 2 SOLD OUT
TT18 - 5
SOLD OUT
TT34 - 3 SOLD OUT
TT07 - 4 SOLD OUT
TT28 - 1 SOLD OUT
TT52 - 3 SOLD OUT

To see sample pictures and approximate size of the telekung and bag, click HERE.

 There are also a few pcs still available from Batch 5, click HERE to view.

Happy shopping!

10 comments:

ainihussin said...

yeahhh. dh reserve. tp dh trnsfer krdt pown gne maybank2u. nnt check email ea. tQ~

mices aka julaina said...

waa..cantik la...
kalo nk beli kene msuk duit dlm akaun ek..

Sisters said...

mices aka juliana: yup, payment ke akaun maybank

Anonymous said...

ada lg x?

Sisters said...

Anonymous: ada lagi, tengok yang tulis AVAILABLE. Also, InsyaAllah akan restock dlm masa terdekat ni, sudi sudi lah singgah lagi :-)

wmaziati said...

salam sis,

saya dah terima telekung tue...cantik tapi nipis sangat la..nampak warna kulit....ada yang tebal sikit x ?

Sisters said...

wmaziati: walaikumsalam. sori dear, takde jenis lain. Jenis kain yg digunakan mmg agak nipis & jarang skit berbanding telekung biasa, sebab nak bagi senang dilipat masuk kedalam beg tu. Kalau tebal nnt tak muat plak. Maybe u boleh ambik yang darker color as an alternative? Btw, thanks for your feedback :-)

abiummi_khalish said...

Aslmkm kak..dil dah emel..TT03 ada stok lagi x?

syasya said...

berkenan ngan TT28/TT52, bile ade lg ek?? ^_^

Sisters said...

syasya: InsyaAllah by next wk ada new stok, tapi tak sure lagi ada ke tak TT28 & TT52, sbb tiap stok yang sampai kaler berbeza beza